Despre Dragoș Paval

Acasă / Despre Dragoș Paval
Dragos Paval
Despre Dragos Paval

"Ființăm cu dorința de a putea fi de ajutor!"

Dragoș Paval nu este doar un tehnician maseur, ci un adevărat maestru al artelor terapeutice, cu un mod remarcabil de a crea un mediu calm și de susținere, este esențial pentru oricine caută terapie.

Cu o gamă largă de specializări, de la manipulari scheleto – musculo – articulare, masaj visceral și somatic, la reflexologie și drenaj limfatic, Dragoș este un expert în domeniul său. În plus, el este un specialist în terapia cu ventuze, o tehnică antică care a demonstrat beneficii remarcabile în îmbunătățirea sănătății și a starii de bine a organizmului.

Dar experiența și cunoștințele sale nu se opresc aici. Dragoș a urmat o instruire personală în shiatsu, o formă de terapie japoneza, dobândind competențe valoroase în terapia viscerala, o metodă de tratament care se concentrează pe organele interne pentru a îmbunătăți funcționarea generală a corpului.

De asemenea, Dragoș este un adept al aromoterapiei, utilizând puterea uleiurilor esențiale pentru a promova relaxarea și vindecarea holistica. Și, ca o încununare a experienței sale vaste, el este calificat în terapia japoneză de îndreptare a coxalelor (Yumeiho) de gradul 3, o tehnică complexă care se concentrează pe alinierea corectă a corpului pentru a promova sănătatea și bunăstarea

Rezultate: recuperare in gonartroze de tip 2, fisuri de menisc, intinderi si rupturi musculare, diabet, diferite contracturi musculare, hipertiroidie, tendinite, litiaze renale, afectiuni biliare, afectiuni ale nervului trigem, sinuzite, diferite afectiuni ale urechilor, semi pereze faciale si locomotorii, disfunctii gastro-intestinale, recuperari dupa diferite interventii chirurgicale, recuparari posturale, hernii de disc cervicale si lombare, lombosciatica, afectiuni scapulo-humerale si coxofemurale, staze limfatice, etc.

Ce spun clienții noștri?

EXCELENT
30 recenzii pe
Carmen Ionescu
Carmen Ionescu
2023-07-22
Recomand cu caldura
Dascalescu Vladut
Dascalescu Vladut
2023-07-22
A great place tot relax, heal and recover!
Dragos Paval
Dragos Paval
2023-05-20
Recomamd
R A
R A
2023-01-27
Este o locație de foarte bună calitate.
Dan Sebastian
Dan Sebastian
2023-01-12
Dragos face minuni! Recomand, un adevarat profesionist.
Lucian Stoian
Lucian Stoian
2022-09-10
Masajul yumeiho executat de un OM dedicat și super Profesionist, m-a pus pe picioare !!! Am ajuns la Dragoș in urma cu câțiva ani cu grave probleme ale nervului sciatic, dureri insuportabile, imposibilitatea de a merge, sta jos, dormi normal. In 3 ședințe, în scurta mea ședere în țară, Dragoș a reușit să mă facă bine !!! Recomand din toată inima !!! Mulțumesc Dragoș
Oana Ragalie
Oana Ragalie
2022-05-19
Am lucrat cu Dragoș timp de peste 6 luni, prin tehnica yumeiho. În această perioadă, când am fost cu frecvență săptămânală, am simțit îmbunătățiri pe coloană...mă trezeam cu gâtul înțepenit, strâmb, dureri de cervicală și în zona omoplaților. Acestea au dispărut complet, iar zona cervicală o simt mai ușoară, fără dureri. A durat ceva până să eliberez multe din tensiunile acumulate în cervicală, să le dau voie să se ducă, să-mi dau voie să mă relaxez și să nu mai îmi simt umerii și gâtul de parcă stau pe umeraș. Procesul durează atât cât durează, iar Dragoș l-a susținut cu atingerea lui fermă și magică, cu blândețe, cu empatie. Au fost și momente când atingerea pe unele dintre vertebre provoca reacții emoționale, cu lacrimi. Am simțit încredere și siguranță emoțională în spațiul oferit de Dragoș și mi-am dat voie să plâng atunci când corpul meu a cerut să elibereze emoțiile stocate. Recomand cu multă încredere și recunoștință pe omul ce reprezintă Sano Sana (Dragoș)! <3
Silvia Stanciu
Silvia Stanciu
2022-02-24
F profesionist dl Dragos Paval. Tot respectul doar il merita !
elpaulet
elpaulet
2021-10-13
Aveam o tensiune intre omoplati, veche de ani de zile. A disparut dupa cateva sedinte. Cand iesi din teraptie, parca ai baut 3 cafele una dupa alta, esti relaxat si plin de energie :)

Suferi de dureri articulare?

Terapia Yumeiho este o terapie manuală japoneză care ajută la îmbunătățirea mobilității, echilibrului și stării de bine generale. Aceasta se concentrează pe restabilirea echilibrului muscular și articular, ceea ce poate ajuta la reducerea durerii și la îmbunătățirea funcției articulare.