Sano Sana Cabinet Terapeutic

Termenii si conditii

1. PROGRAMARI

1.1 Orice persoană fizică sau juridică are dreptul să efectueze o programare pentru terapie sau masaj.

1.2 Programarea pentru terapie sau masaj se efectuează telefonic sau prin intermediul website-ului.

1.3 Datele de contact pentru programarea unei sedinde de terapie sau masaj sunt furnizate explicit în pagina de Checkout

1.4 Pentru a efectua o programarea unei sedinde de terapie sau masaj va trebui să ne furnizați următoarele date personale

  • Numele complet
  • Număr de telefon
  • Adresa de email validă

Aceste date sunt necesare pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea conform normelor legale și de siguranță a personalului.


1.5 Data și ora programării este stabilită de comun acord cu dumneavoastră.

1.6 Dacă apar modificări în programul dumneavoastră aveți obligația să ne înștiințați telefonic că doriți să anulați programarea

2. Răspundere limitată

2.1 SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL, nu își asum răspunderea pentru eventualele complicații fizice ce pot surveni în urma nedeclarării sau declarării faptului că suferiți de o afecțiune

2.2 Toate informațiile prezente pe această pagină web, inclusiv descrierea serviciilor oferite, sunt furnizate doar în scopuri informative și nu sunt considerate sub nicio formă ca sfaturi medicale profesionale sau consultații medicale. Conținutul și serviciile de masaj oferite de SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL, inclusiv terapiile, nu sunt menite să fie tratate ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate, diagnosticelor medicale și tratamentelor medicale de specialitate.

2.3 Utilizând serviciile puse la dispoziție de noi, vă oferiți acordul ferm că nu utilizați serviciile noastre ca substitut pentru un consult medical de specialitate, ca tratament medical sau ca orice altă formă ce denotă neprezentarea dumneavoastră la o clinică specializată în tratarea afecțiunii dumneavoastră medicale.

2.4 SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL nu recomandă, promovează niciun produs, procedură, opinie sau orice altă informație ce ar putea fi menționată pe pagina unui serviciu. Utilizați informațiile regăsite în paginile site-ului nostru pe riscul dumneavoastră și nu garantăm sub nicio formă că acestea sunt adevărate, dovedite de teste medicale de specialitate sau dovedite de alte instituții acreditate.

2.5 Sub nicio formă, SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL, nu recomandă produsele, serviciile, sugestiile sau sfaturile menționate pe pagina de servicii ca metode sau forme ce vă pot asista atunci când aveți o urgență medicală, indiferent de natura sau gravitatea acesteia. Dacă aveți o urgență, vă sfătuim să contactați Serviciul de Urgență al Statului Român apelabil la numărul 112.

2.6 Clientul este de acord că Tratamentele au doar scop terapeutic și nu ar trebui să fie utilizate dacă persoana care va primi Tratamentul este pe orice medicament care ar fi de așteptat să slăbească structura osoasă și / sau țesutul conjunctiv sau să ducă la sângerări sporite; aveți edem datorat insuficienței cardiace cronice sau insuficienței renale; sau o afecțiune inflamatorie în stadiul acut; aveți flebită acută și / sau tromboză venoasă profundă; ați avut un traumatism acut sau o intervenție chirurgicală recentă; sunt în primul trimestru de sarcină; sau în cazul în care tratamentul este contraindicat.


2.7 Trebuie să vă asigurați că masajul sau terapia aleasă sunt potrivite pentru dumneavoastră, în cazul în care aveți neclarități în ceea ce privește masajul sau terapia puteți să vă consultați cu terapeutul. Nici noi dar nici terapeutul nu își asumă răspunderea alegerii făcute de dumneavoastră în ceea ce privește masajul sau terapia.


3. Plata serviciilor și răspunderea de plată

3.1 Plata serviciilor de masaj și a terapiilor se va achita integral în avans odată ce data și ora programării este confirmată de către recepție.

3.2 Metodele de plată acceptate pentru plata serviciilor sunt numerar, transfer bancar, ordin de plată sau achizitionarea unui serviciu (sedinta sau abonament) prin platforma


3.3 Fiind un serviciu ce necesită o pregătire în prealabil a terapeutului (ex: blocarea programului pentru programare, pregătirea produselor ce ajută la exercitarea masajului samd), plata va trebui efectuală integral înainte ca terapeutul să inceapa sesiunea de masaj sau terapie

3.4 Serviciile oferite de noi nu sunt compensate de stat sau orice altă metodă de decontare pentru sănătate implementată la ordin național sau internațional.


3.5 Ne rezervăm dreptul de a modifica Tarifele în orice moment, la discreția noastră. Tarifele aplicabile și metoda de plată vă vor fi prezentate telefonic în momentul rezervării la solicitarea dumneavoastră. O modificare a Tarifelor nu se va aplica rezervărilor confirmate efectuate înainte de publicarea Tarifelor revizuite pe platformă.

3.6 Lista completă de costuri pentru terapii sau masaje o puteti regăsiți în pagina de www.sanosana.ro/preturi-si-abonamente/


4. Interacțiunea cu terapeutul

4.1 SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL vă solicită să tratați terapeutii noștri cu respect și curtoazie.

4.1.2 Aveți răspunderea directă să nu fiți abuzivi atât fizic cât și verbal, să nu faceți propuneri indecente, să nu alterați sau deteriorați echipamente sau alte lucruri din cabinetul terapeutic, să nu întreprindeți activități ce pot perturba activitatea terapeutului.

4.2 Atât SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL cât și terapeutii, au dreptul deplin să refuze prestarea serviciilor în cazul în care nu au fost respectate alineatele 4.1 și respectiv 4.1.2

4.3 Acolo unde este necesar, SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL se poate adresa pe cale legală organelor legii ce sunt împuternicite pentru rezolvarea disputelor între Client și Terapeut.

 

5. Anulare programare

5.1 Anulare programării se poate efectua telefonic la numărul de telefon 0720 092 552 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr

5.2 Anularea prin email nu este luată în considerare, același lucru se poate spune și despre anularea printr-un mesaj pe Facebook

5.3 Clientul poate anula programarea când dorește, însă dacă anularea este efectuată mai devreme de 24 ore de la data programată atunci rambursarea contravalorii serviciului nu mai este posibilă. Fiecare terapie este personalizată pentru nevoile clientului, mai mult decât atât fiecare programare este atent integrată într-un orar. Fiecare anulare mai devreme de 24 de ore decalează programul terapeutului.

5.3.1 Anulările efectuate mai devreme de 24 de ore de la data programată nu au posibilitate de reprogramare fără o reachitarea integrală a serviciului.

5.4 Anulările ce sunt efectuat în termen de minim 24 de ore o să garanteze posibilitatea de reprogramare sau se poate rambursa contravaloarea serviciului sub forma unui voucher ce poate fi utilizat ulterior.

5.5 Pentru o anulare cu minim 24 de ore înainte, nu se poate restitui suma aferentă serviciului ci doar un voucher pentru masaj/terapie sau se poate reprograma ședința.


6. Garanții

6.1 Site-ul se prezintă așa cum este fără garanții de orice natură. Acuratețea informațiilor, performanța și alte aspecte tehnice sau fizice alte site-ului sunt prezentate către dumneavoastră exact așa cum sunt și dumneavoastră ați luat în considerare și acceptat acest lucru. Dată fiind natura imprevizibilă a telecomunicațiilor și a internetului, pot apărea erori de încărcare a site-ului și erori ale programelor puse la dispoziție în site, erori de programare, erori de formatare, erori de design, erori audio sau video, lucruri pentru care SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL nu poate să-și asume răspunderea.

6.2 Atât SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL cât nici terapeutii, nu își asumă răspunderea pentru pierderea sau compromiterea datelor ce s-a datorat unei probleme a infrastructurii software sau hardware de care beneficiază SANO SANA CABINET TERAPEUTIC SRL.

6.3 Recunoașteți că orice informație pe care o obțineți de la asociații noștri provine de la acea persoană individual și nu reprezintă opinia oficială a noastră. Noi nu suntem responsabili pentru niciuna dintre informațiile pe care aceste terțe părți le pot furniza sau pentru orice declarații, reclamații sau reprezentări pe care le pot face. Opiniile sau declarațiilor asociaților nu extind sau modifică în alt mod termenii prezentului acord. Dacă nu sunteți nemulțumit de Serviciu, singurul dvs. remediu exclusiv este să întrerupeți accesul și utilizarea Serviciului.

7. Accesul în platformă

7.1 Accesul către pagina de programare pentru terapii si masaje este intenționat pentru uz personal și nu comercial.

7.4 Ne rezervăm dreptul de a preveni sau suspenda accesul în platformă dacă suspectăm că aveți un comportament suspect în platformă (ex: încercați să descoperiți vulnerabilități, încercați să accesați platforma administrativă fără acordul administratorului, afectați reputația brandului prin comentarii false sau injurii)